Markkinoiden kestävin älypuhelin? Edes pora ei vahingoita

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinalainen Xiaomi-yhtiö toi taannoin markkinoille Mi 5 -älypuhelimen, jota on kuvailtu yhdeksi noin 300 dollarin hintaluokkansa laadukkaimmista puhelimista. Yhtiö on nyt lanseeraamassa mallista myös Pro-version, joka kestää kovakouraistakin käyttöä.

Youtube-käyttäjä Allen Wang julkaisi videon, jossa hän kokeilee kuinka paljon vahinkoa Mi 5 Pro kestää. Videon perusteella laitetta on lähes mahdotonta naarmuttaa. Edes poran pyörivä terä ei näytä tekevän vahinkoa puhelimen keraamiselle takakuorelle.

Olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka Xiaomin Mi 5 Pro pärjäisi vertailussa vanhalle kunnon Nokian 3310 -matkapuhelimelle. Vuonna 2000 julkaistu Nokian puhelinmalli on nimittäin niittänyt mainetta internetissä kännykkänä, jota on lähes mahdotonta tuhota.