Markkinoiden kestävin älypuhelin? Edes pora ei vahingoita

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinalainen Xiaomi-yhtiö toi taannoin markkinoille Mi 5 -älypuhelimen, jota on kuvailtu yhdeksi noin 300 dollarin hintaluokkansa laadukkaimmista puhelimista. Yhtiö on nyt lanseeraamassa mallista myös Pro-version, joka kestää kovakouraistakin käyttöä.

Youtube-käyttäjä Allen Wang julkaisi videon, jossa hän kokeilee kuinka paljon vahinkoa Mi 5 Pro kestää. Videon perusteella laitetta on lähes mahdotonta naarmuttaa. Edes poran pyörivä terä ei näytä tekevän vahinkoa puhelimen keraamiselle takakuorelle.

Olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka Xiaomin Mi 5 Pro pärjäisi vertailussa vanhalle kunnon Nokian 3310 -matkapuhelimelle. Vuonna 2000 julkaistu Nokian puhelinmalli on nimittäin niittänyt mainetta internetissä kännykkänä, jota on lähes mahdotonta tuhota.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat