Mummo hankki salijäsenyyden – nostaa nyt maastavedossa 102 kiloa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi vuotta sitten yhdysvaltalainen isoäiti teki elämänmuutoksen ja hankki itselleen kuntosalijäsenyyden ja personal trainerin. Shirley Webb oli huolestunut kunnostaan, sillä hänen ainoa liikuntamuotonsa oli ruohonleikkurin työntäminen, ostoskassien kantaminen ja rappusten nouseminen.

Kun Shirley huomasi yleiskuntonsa heikentyneen, päätti hän tehdä asialle jotain. Nainen hakeutui läheiselle kuntosalille treenaamaan. Kunto-ohjaajan neuvoja noudattaen Webbin kunto alkoi kohota. Nykyään 78-vuotias teräsmummo nostaa maastavedossa huikeat 102 kiloa. Sinnikkäästä isoäidistä on tullut iäkkäiden kuntoilijoiden esikuva ja motivaattori.

Shirley on iloinen siitä, että hänen saavutuksensa ovat kannustaneet muitakin hänen lähipiirissään liikkumaan. Inside Edition -kanavan haastattelussa Webb kertoi, että hän on hurahtanut kisaamiseen, vaikka hän kilpaileekin lähes poikkeuksetta vain itseään vastaan.

Naisen ikäluokassa on nimittäin harvoin muita kilpailijoita. Shirleyn aviomies on ylpeä vaimonsa uudesta harrastuksesta. Kuntoilun ansiosta Webbin terveys on parantunut ja nykyään hän paljon energisempi kuin aiemmin.