Äiti nauroi lasten tekemälle taiteelle – makkaransiivuja seinässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset keksivät itselleen aina tekemistä eikä heillä ole yleensä tylsää. Monet leikit pitävät sisällään kuitenkin sellaisia asioita kuten esimerkiksi sotkemista, mikä ei ole aina vanhempien mieleen. Tällä kerralla lapset olivat leikkineet äidin huomaamatta ruoalla.

Äiti on löytänyt lastensa tekemän taideteoksen seinältä, minkä jälkeen hän on pyytänyt tytärtä ja poikaa esittelemään sen kameran kuvatessa. Lapset johdattavat äidin katsomaan seinää, johon lapset ovat kiinnittäneet makkaransiivuja.

Lapset näyttävät ylpeästi seinään taputtelemiaan makkaransiivuja. Äiti ei pysty pidättelemään nauruaan, kun lapset irrottavat seinästä makkaransiivuja, haukkaavat niitä muutaman kerran ja taputtelevat sen jälkeen takaisin seinään kiinni.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat