Amber Rose ei muotojaan peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten oikeuksien kiivaana puolustajana tunnettu kohumalli Amber Rose ilmoitti viime viikolla olevansa huolestunut Yhdysvaltain presidentinvaaleista ja muuttavansa ulkomaille, jos Donald Trumpista tulisi presidentti. Nyt hän on käynyt ottamassa tuntumaa ulkomaihin.

Amber kuvattiin eilen Karibialla sijaitsevalla Curacaolla, jossa hän on parhaillaan lomailemassa. Rose osallistui White Party -tapahtumaan poikkeuksellisen näyttävässä asussa, joka haki varmasti joidenkin mielestä tuntumaa jo mauttomuuden puolelta.

Amber Rosella on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber on lausunnoillaan tehnyt selväksi, että hän ei aio osoittaa minkäänlaista tukea presidentiksi pyrkivälle Donaldille, vaan päinvastoin. Aika näyttää miten presidentinvaaleissa käy.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash