BSB-poikabänditähti tuomittiin baaritappelusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Backstreet Boysin Nick Carterin elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat. Hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen. Mies syyttää tästä kaikesta vanhempiaan.

Nickin syöksykierre jatkui muutama kuukausi sitten, kun entinen poppari tappeli kännipäissään Floridan Key Westissä sijaitsevassa ravintolassa. Oikeus on nyt määrännyt laulajalle 25 tuntia yhdyskuntapalvelua, joka tulee suorittaa seuraavan puolen vuoden aikana. Sen sijaan oikeus ei määrännyt Carteria vieroitushoitoon, mikä on suoranainen ihme miehen historian huomioon otettuna, TMZ uutisoi.

Nick Carter saa pian ensimmäisen yhteisen lapsen pitkäaikaisen tyttöystävänsä ja nykyisen vaimonsa Lauren Kittin kanssa. Aiemmin Nick on kiitellyt tulevaa lasta siitä, että se rauhoittaa hänen elämäänsä. Ainakaan vielä se ei vaikuta rauhoittaneen.