Tanssii tähtien kanssa -kaunottaren antava asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -realitykisasta aikoinaan julkkikseksi noussut tanssija Cheryl Burke on viime aikoina loistanut poissaolollaan viihdelehtien otsikoista. Pari vuotta sitten tumma kaunotar teki paluun julkisuuteen emännöidessään omaa klubia Las Vegasissa.

Nyt Cheryl Burke on kuvattu pitkästä aikaa paparazzien toimesta, kun hän oli poistumassa West Hollywoodissa sijaitsevalta Th Nice Guy -klubilta. Hänen valkoinen asunsa oli varustettu poikkeuksellisen antavalla kaula-aukolla.

Ammattitanssija Cheryl Burke on kaksinkertainen Emmy-ehdokas. Hän on noussut amerikkalaisten tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta Drew Lacheyn, Ian Zieringin, Emmitt Smithin, Christian de la Fuenten, Maurice Greenin, Gilles Marinin ja Wayne Newtonin tanssiparina. Lisäksi hän on vieraillut televisiossa Disneyn Zackin ja Codyn viiden tähden elämää -sarjassa ja voittanut tanssin Yhdysvaltojen mestaruuden.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash