Pastori kävi Jumalan luona – kauppasi ”taivaasta otettuja” valokuvia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläafrikkalainen pastori Paseka Motsoeneng on saanut kohun aikaan väittämällä, että hän on vieraillut jumalan luona pääsiäisenä. Taivaassa ollessaan mies oli ottanut kuvia paratiisista älypuhelimellaan. The Daily Post -lehden mukaan Motsoeneng on yrittänyt myydä taivaasta ottamiaan kuvia seurakuntalaisilleen Incredible Happening Church -kirkon nettisivuilla.

Paratiisia esittävistä kuvista pyydetään jopa 299 euroa kappaleelta. Tempauksensa vuoksi pastori on menettänyt uskottavuutensa monien seurakuntalaistensa silmissä.

Pastoria pidetään huijarina, joka yrittää käyttää hyväksi ihmisten uskoa. Vaikka monet seurakuntalaisista ovat pitäneet miehen tempausta pelkkänä vitsinä, on temppu suututtanut monet heistä. Pastori on joutunut naurunalaiseksi eteläafrikkalaisessa mediassa.