Snookin hurja treeni – tämä vaatii harjoittelua

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Snooki Polizzi nousi julkisuuteen Jersey Shore -televisiosarjasta, jossa hän vietti päivänsä alkoholia juoden ja aamuun asti bilettäen. Tätä nykyä nainen on kuitenkin kahden lapsen äiti ja hurahtanut kovaan treenaamiseen.

Treenaaminen on tuottanut tulosta, ja naisesta onkin pienen ajan sisällä kuoriutunut todellinen sisupussi ja hoikka kaunotar. Women’s Health kävi kuvaamassa miten Snooki treenaa kuntosalilla henkilökohtaisen ohjaajansa kanssa. Snookin treeni saattaa yllättää monet sillä se ei todellakaan ole helpoimmasta päästä.

Snooki ei ole aina ollut hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta nyt naisen voimakkuutta ei pysty kiistämään. Videolla nainen tekee muun muassa erittäin vaativia yhden jalan pistoolikyykkyjä, leuanvetoja, askelkyykkyhyppyjä ja yleiskuntoliikettä, johon on yhdistetty punnerrus.