Sovellus paljastaa Tinderiä salaa käyttävän kumppanin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteessa olevien henkilöiden luulisi pysyvän kaukana Tinder-sovelluksesta. Jos henkilö kuitenkin epäilee oman kullanmurun käyttävän salaa työmatkoillaan Tinderiä, pystyy toinen osapuoli selvittämään asian nykyään helposti uuden palvelun avulla.

Swipebuster-sovellus antaa parisuhdettaan epäileville osapuolilla mahdollisuuden selvittää käyttääkö toinen salaa Tinderiä. Sivustolle tarvitsee kirjoittaa vain kumppanin nimi, ikä ja alue, jossa hän luultavimmin olisi viimeksi sovellusta käyttänyt.

Palvelu maksaa 4,99 dollaria ja Vanity Fair -lehden mukaan se myös toimii. Haun avulla pystyy näkemään koska ja missä kumppani on käyttänyt Tinderiä, millaista seuraa hän etsii ja millaisella profiililla hän houkuttelee ihmisiä kiinnostumaan itsestään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat