Vauva näytti ultraäänikuvassa rauhanmerkkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joidenkin ihmisten on hankala hahmottaa ultraäänikuvista vauvan vartalon rakennetta. Koska kuva on mustavalkoinen, saattaa se myös hämätä silmää taidokkaasti. Amerikkalaisparin ultraäänikuvassa näkyi selkeä rauhanmerkki.

Janinen ja Ryan Godfrey yllättyivät, kun he näkivät tulevan lapsensa ultraäänikuvan. Sikiö teki sormillaan legendaarisen rauhanmerkin. Bostonissa asuva pari on saanut runsaasti mediahuomiota kuvan ansiosta, paikallisuutiskanava WBZ-TV uutisoi.

Raskaanaolevilta naisilta otetaan ultraäänikuvat, joiden avulla kohdussa elävä vauva konkretisoituu eläväksi ihmisenaluksi. Samalla tarkastetaan sikiön kehityksen eteneminen ja mahdolliset sairaudet.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat