Vauvan kuorsaus ihastuttaa – erikoinen pärinä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten rauhallista nukkumista jaksaisi ihastella vaikka miten pitkään. Vauvan sikeä uni ja pieni tuhina saavat vanhemmat tyytyväisiksi, mutta erään vauvan kuorsaaminen saa vanhemmat ensisijaisesti huvittuneiksi.

Vanhemmat ovat kuvanneet videolle pientä vauvaansa, joka nukkuu. Vauva on alkanut nukkuessaan kuorsaamaan ja pitämään kuorsatessaan melko erikoista ääntä, joka on alkanut kiinnittämään vanhempien huomiota.

Videolla näkyvä vauva nukkuu sikeästi, mutta päästelee samalla erikoista kuorsausääntä ulos. Ääni kuulostaa pieneltä pärinältä ja pierun kaltaiselta ääneltä, joka on saanut lasta kuvaavan äidinkin nauramaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat