Aerosmith tienaa Guitar Herolla enemmän kuin levyillään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Levymyynnin laskiessa artistien täytyy jatkuvasti kehittää itseään, osaamistaan ja keksiä uusia tapoja tienata musiikillaan. Nyt pelialan yritys Activision on paljastanut, että rockyhtye Aerosmith on tienannut todella suuria summia astuttuaan pelimaailmaan.

Levymyynnin lisäksi Aerosmith on tienannut suuria summia esiintymisillä, konserteilla ja bändipaitojen myymisellä. Suurimmat rahat Aerosmith on kuitenkin saanut lisensoituaan musiikkiaan Guitar Hero: Aerosmith -pelin käyttöön.

Activision-yritys kertoi PCMag-sivustolle, että Aerosmith on tienannut Guitar Hero -pelin ansiosta rojalteina enemmän kuin mitä yhtye on saanut yhdenkään albuminsa myynneistä. Yrityksen mukaan muidenkin artistien kannattaisi yrittää saada musiikkiaan Guitar Hero ja Rock Band -peleihin, koska niiden avulla artistit tienaavat rojalteina todella suuria summia.