Vauva sai silmälasit – äidin näkemisestä ihana reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Neljäkuukautinen Leopold-vauva sairastaa albinimsia, jonka vuoksi hänen hiuksensa ovat valkoiset, iho todella vaalea eikä silmien näkö ole kehittynyt niin kuin normaalisti neljäkuisella vauvalla kuuluisi. Vanhemmat kuvasivat videolle Leopoldia, kun hän sai ensimmäiset silmälasit päähänsä ja pystyi viimein näkemään äitinsä.

Videolla Leopoldin äiti laittaa silmälasit pienen pojan päähän. Aluksi poika hieman hämmentyy, eikä ole ymmärtää mitä hänen näölleen tapahtui. Kaikki kuitenkin muuttui heti kun äiti jatkoi Leopoldin nimen kutsumista ja hellittelyä, jolla hän kiinnitti lopulta pojan huomion.

Kun poika katsoo äitiään, pojan kasvoille ilmestyy niin leveä ja aurinkoinen hymy, että se valloittaa koko huoneen. Leopoldin isä David Reppond kommentoi Daily Mail -lehden mukaan tilanteen olleen hyvin koskettava, koska Leopold hymyili tällä tavalla elämänsä ensimmäistä kertaa.