Kissaihmisille ilouutisia – kissanhiekkalaatikot viimein 2000-luvulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille kissaihmisille kissojen jätösten hoitaminen helposti ja hajuttomasti on voi olla melko haastavaa, ja kissanhiekkaa menee runsaasti myös hukkaan perinteisin menetelmin siivottuna. Nyt eräs yhtiö on kehittänyt alalle nerokkaan keksinnön, jossa kissanhiekan hävikki on minimaalinen.

IndieGoGo-palvelussa yhteisörahoitusta hakenut yhtiö on tähän mennessä kerännyt jo 1,2 miljoonaa dollaria Luuup Litter Box -tuotteelleen, joka koostuu kolmesta muovisesta alustasta.

Jokaisen alustan pohjassa on siivilämäisiä aukkoja, mutta kolme pohjaa muodostaa silti yhdessä hiekanpitävän astian. Näin päällimmäisen pohjan nostaminen erottelee jätökset kissanhiekasta ja kaikki muu hiekka jää astiaan. Tämän jälkeen pohja sijoitetaan taas kahden muun astian alle alimmaksi.