Järjetön somekohu – rallikuskin voileipä suututti fanit!

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on erilaisia tapoja ja mieltymyksiä, joista voi esimerkiksi jonkin ruoan ja makuasioiden suhteen syntyä nopeasti kiivaskin keskustelu. Nyt NASCAR-kuski onnistui järkyttämään faninsa sosiaalisessa mediassa paljastamalla millainen hänen suosikkivoileipänsä on.

Dale Earnhardt Jr. julkaisi Twitter-kanavallaan kuvan hänen mielestään herkullisimmasta välipalaleivästä. Rallikuski sai seuraajansa ihmettelemään miehen makutottumuksia ja mielenterveyttä, koska Earnhardt Jr. oli laittanut paahtoleivän päälle majoneesia ja banaania.

Moni on pitänyt miehen voileipää todella ällöttävänä ja ilmaissut sen myös Twitterissä. Paahtoleivän voiteleminen majoneesilla ja sen päälle asetettu halkaistu banaani on ollut ihmisille liikaa vaikka rallikuski yrittääkin kuvatekstissään vakuuttaa, että yhdistelmä on herkullinen. Tapaus on malliesimerkki siitä miten mitättömistä asioista somekohut voivat joskus saada alkunsa.