Eva Longoria eläytyi Spice Girls -lyriikoihin – kuin saippuaoopperasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on Spice Girls -yhtyeen fani. Tyttöbändin Spice-nimisestä debyyttialbumista on kulunut jo 20 vuotta, minkä kunniaksi Longoria päätti näytellä yhtyeen esittämän kappaleen lyriikoita.

Mashable Watercooler -kanavan julkaisemalla videolla Eva Longoria näyttelee Spice Girls -tyttöbändin Wannabe-kappaleen sanat. Longoria eläytyy sanoihin ja näyttelee ne todella tunteikkaasti saippuaoopperatyylillä vaihtaen tunnetilojaan nopeasti hysteerisestä naurusta epätoivoiseen ja herkistyneeseen itkuun.

Videolla Longoria lukee sanat kuin hän olisi ehdolla jonkin saippuaoopperasarjan merkittävään rooliin. Kaunotar eläytyy lyriikoiden mukana ja kertoo kameralle ehdot, jotka miehen pitää täyttää jos hän todella mielii olla Longorian rakastaja.