Karhu virui 30 vuotta eläintarhan betonihäkissä – sitten pelastajat saapuivat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifi-niminen karhu on elänyt Pennsylvanian eläintarhassa vankina. Fifiä on kohdeltu huonosti, sille ei ole annettu tarpeeksi ravintoa, minkä lisäksi karhu on pakotettu heikkona esiintymään eläintarhan yleisölle.

Eläintarhan suljettua ovensa Fifi jäi kaltereiden taakse vangiksi vuosikymmenien ajaksi ja sitä ruokittiin entistä vähemmän. PETA ja The Wild Animal Sanctuary yhdessä pelastivat noin 30-vuotiaan karhuvanhuksen viimein häkistään. Karhu oli niin heikko ja sen terveydentila oli niin huono, että karhun selviämisestä ei ollut enää mitään takeita.

PETA on julkaissut Fifin tarinasta videon, jossa nähdään miltä karhu näyttää nyt. Fifi alkoi voimistumaan heti kun se oli pelastettu ja saanut tarpeeksi ravintoa. Nyt Fifi näyttää todella ylväältä ja voimakkaalta paksuturkkiselta karhuvanhukselta, joka pääsee viimein ensimmäistä kertaa yli 30 vuoden elämänsä aikana talviunille.