Maatilalla asuu oikea yksisarvinen – tämä ei ole taruolento

Viihdeuutiset · Annika Kela

Peanut-nimisestä uuhesta on tullut Hartcliffe Community Farm -maatilan julkkis. Bristolissa asusteleva uuhi erottuu muista vuohista poikkeuksellisella ulkonäöllään. 16-vuotiaan eläimen tunnistaa siitä, että sillä on vain yksi sarvi.

Daily Mail -lehden mukana Peanut ei ole aina ollut yksisarvinen, sillä se menetti toisen sarvensa onnettomuudessa. Sarven menetyksestä huolimatta Peanut elää onnellista elämää. Uuhesta on tullut tunnettu etenkin koululaisten keskuudessa.

Monet englantilaiskouluista ovat tehneet päiväretkiä maatilalle tapaamaan Peanutia. Opettajien mielestä Peanut on erinomainen eläinavustaja. Maataloustöihin ja eläintenhoitoon tutustuneet koululaiset ovat olleet innoissaan Peanutin ruokkimisesta ja hoitamisesta.

Yksisarvisen omistaja Charlie Tucker on ylpeä lempeästä uuhestaan, sillä se käyttäytyy aina rauhallisesti uteliaiden koululaisten seurassa. Sen ansiosta monet lapsista ovat kiinnostuneet kotieläinten hoitamisesta.