Mies käytti suurikokoista juuresta dildona – lääkärit pelastivat hengen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

55-vuotias costaricalaismies on hakeutunut San Juan de Dioin sairaalaan kärsittyään sietämättömistä kivuista. Tutkimuksissa paljastui, että miehen peräsuolessa oli suuri vierasesine. Mies kiidätettiin hätäleikkaukseen, sillä hän oli tilansa vuoksi hengenvaarassa.

Costa Rican San Josessa sijaitseva sairaala on kuvannut operaation videolle opetustarkoituksessa. Leikkauksessa potilaan peräsuolesta poistettiin peniksen muotoinen maniokki. Lääkäreiden mukaan potias oli käyttänyt veistämäänsä maniokkia, eli kassavaa, seksilelunaan.

Diario Extra -lehden mukaan juureksesta veistetty dildo oli 45 senttimetriä pitkä. Potilas oli asettanut juureksen päälle kondomin, mutta se oli hajonnut käytön yhteydessä. Mies olisi saattanut saada tulehduksen, ellei häntä olisi leikattu. Sairaalan mukaan potilas voi hyvin ja hän on toipunut leikkauksesta. Operaatiosta on julkaistu video Youtubessa. Sisältönsä vuoksi video ei sovi herkimmille, emmekä siksi julkaise sitä.