Näin naiset reagoivat kun komea mies pitää vauvaa sylissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että koiria kävelyttävien miesten on helppo lähestyä naisia ja saada naiset kiinnostumaan itsestään, koska useimmat pitävät koiria suloisina. Koirat antavat naisille ja miehille myös välittömästi yhteistä puhuttavaa, mikä auttaa tutustumisessa.

Nyt Above Average näyttää hauskalla videollaan, miten vauvaa sylissään pitävä mies saa ympärillään olevat naiset reagoimaan. Videolla hyvännäköinen ja lihaksikas mies kääntää naisten päät astuessaan huoneeseen. Kun mies ottaa vielä vauvan syliinsä, naiset eivät voisi käydä enää kuumempina häneen.

Vauvaa pitelevä mies osoittaa naisille heti, että hän pitää lapsista ja olisi hyvä isä. Tämä tieto kulkeutuu videon mukaan suoraan naisten aivoista heidän vaginaansa ja saa naiset kiihottumaan. Asiassa on kuitenkin yksi iso mutta, joka on se, että lapsi ei saa olla miehen oma.