Suomalaisyhtiön Quantum Break -pelin piratisoijille erikoinen yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Remedy Entertainment julkaisi huhtikuussa odotetun Quantum Break -pelinsä. Televisiosarjojen tyyliin toteutetussa toimintapelissä pelaaja voi manipuoloida aikaa aikamatkustuskokeen tuloksena.

Quantum Break -pelin luvatonta kopiota pelaavia tahoja odottaa Rock, Paper, Shotgun -sivuston mukaan erikoinen yllätys. Mikäli Quantum Break havaitsee pelaajan pelaavan piratisoitua versiota, ilmestyy sen päähenkilölle, Jack Joycelle merirosvotyylinen silmälappu.

Silmälappu saattaa tosin ilmestyä pelin päähahmolle myös virallisen kopion ostajille. Mikäli näin käy, kehotetaan Remedyn sivuilla tarkistamaan että pelaajat ovat kirjautuneet Microsoft-tililleen ennen pelin aloittamista.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Remedy Entertainment on järjestänyt yllätyksen pelejään piratisoiville tahoille. Myös yhtiön edellisen Alan Wake -pelin piraattiversiossa päähenkilölle ilmestyi pääkallolla varustettu silmälappu.