Kauhistuttava näky – tuuli kaatoi rekan sillalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa Humber Bridge -siltaa ylittänyt autoilija on nähnyt tiellä huolestuttavan näyn Kingston upon Hullissa. Tuulinen sää teki edellä kulkevan rekan etenemisestä äärimmäisen haasteellista. Autoilijan kyydissä istunut nainen käynnisti kameransa kaiken varalta.

Sitten sattui jotain odottamatonta. Kova tuulenpuuska tönäisi rekkaa ja se alkoi kallistua tiellä. Rekkakuski ei kyennyt pelastamaan ajoneuvoa ja se kaatui törmättyään lyhtypylväisiin. Sillan keskellä oleva aita petti rekan painon alla.

Hull Daily Mail -lehden mukaan kuski selvisi onnettomuudesta lievällä loukkaantumisella ja hänet vietiin sairaalaan. Silta suljettiin onnettomuuden takia liikenteeltä muutamiksi tunneiksi. Silminnäkijöiden kuvaama video on kauhistuttavaa katseltavaa.