Deittailu muuttunut merkittävästi – näin aloitat tapailun avioeron jälkeen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffailemisen aloittaminen avioeron jälkeen saattaa tuntua pelottavalta. Tarjolla on lukuisia deittisovelluksia, joiden avulla voi tutustua uusiin ihmisiin, mutta ne saattavat tuntua pitkän suhteen jälkeen vierailta ja arveluttavilta. Tosiasia kuitenkin on, että vanha iskemistapa ei oikeastaan toimi enää.

Ennen flirttaileminen tapahtui kasvokkain tosielämässä ja saattoi syventyä tutustumisen jälkeen suhteeksi. Nykyisin ihmiseen tutustutaan puhelimen sovellusten avulla ja vasta sen jälkeen oikeassa elämässä. Tämä saattaa tuntua vastenmieliseltä niiden mielestä, jotka ovat tottuneet vanhanaikaiseen treffikulttuuriin.

Suhdeasiantuntija Brad Browning jakaa nyt vinkkejä avioeron jälkeiseen treffailemiseen. Hänen mukaansa uutta suhdetta haikailevan tulee olla jatkuvassa yhteydessä kiinnostuksenkohteeseen. Kaikki tapaamisten välissä tapahtuva yhteydenpito on aktiivista viestien lähettämistä ja vastaanottamista.

Nykyinen treffikulttuuri vaatii ennakkoasenteiden heittämistä romukoppaan. Deittailemisessa ei kannata nykypäivänä kangistua kaavoihin, vaan poistua mukavuusalueelta uteliaisuuden avulla. Kun vastaan tulee potentiaalinen kumppani, tulee hänelle olla rehellinen menneisyydestään, mutta avioerosta ja siihen liittyvistä aiheista puhuminen ei saa olla pääasia.

Nykyinen deittikulttuuri on koulinut kaksilahkeisista varsinaisia herrasmiehiä, ja heille on muotoutunut naista kunnioittavia käytöstapoja. Hyvin käyttäytyvät miekkoset availevat tänä päivänä mielellään ovia, ojentavat ravintolassa tuolin, maksavat laskun ja käyttäytyvät hyvin. Ennen treffailemisen aloittamista avioeron jälkeen on kuitenkin hyvä panna oma elämä ja hyvinvointi totaaliseen järjestykseen.