Kesäjuoma vailla vertaa – tilkka tequilaa kruunaa kokonaisuuden

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäisin netissä kiertää runsaasti juomaohjeita, joissa booli valmistetaan ontoksi koverretun vesimelonin sisään. Nyt vesimelonin sisään valmistetaan huumaavan herkullinen pirtelö, jonka raaka-aineet sopivat aikuiseen makuun.

Koko juoman pohjana toimii kookosjäätelö, jota kauhotaan tehosekoittimeen muutama jäätelökauhallinen. Sen jälkeen samaan kannuun pannaan vesimelonin viipaleita, teelusikallinen agaavesiirappia ja kunnon loraus tequilaa. Tehosekoitin valmistaa raaka-aineista pehmeän juoman.

Tässä vaiheessa ontoksi koverrettu vesimeloni nousee arvokkaaseen asemaan, kun pirtelö kaadetaan sen uumeeniin tarjoilua varten. Pirtelön voi joko nauttia pillillä suoraan vesimelonista tai kaataa erillisiin laseihin nauttimista varten. Tyhjä meloni toimii boolimaljan tavoin.

But first, tequila.Inspired by: The Latin KitchenFull recipe: bit.ly/1RLXKEP

Posted by Thrillist on Tuesday, April 5, 2016