Kissa hylättiin kadulle vuosi sitten – odottaa yhä samassa paikassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen Ostap Zadunayskiy on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan kissasta, joka istuskelee päivästä toiseen kaivonkannen päällä Belgorodin keskustassa. Paikallisten mukaan kissa on ilmestynyt kadulle noin vuosi sitten ja se edelleen kyhnöttää samassa paikassa.

Daily Mail -lehden mukaan Zadunaykiy on julkaissut VKontakte-palvelussa kuvia kissasta eri päivinä ja jokaisessa otoksessa lemmikki päivystää samassa paikassa. Paikalliset uskovat, että kissa on hylätty kadulle muuton yhteydessä. Monet pitävät mahdollisena sitä, että omistajat ovat muuttaneet kaupunkiasuntoon, jossa ei saa pitää lemmikkejä. 

Niinpä kissa on hylätty tunteettomasti kadulle. Keskustan vilinässä istuskeleva lemmikki on murheellinen näky. Ostap on kertonut kuviensa tiedoissa, että paikalliset ovat ruokkineet kissaa, mutta ainakaan toistaiseksi kukaan ei ole vienyt sitä kotiinsa. Elleivät paikalliset huolehtisi siitä, että kissalla on aina ruokaa ja juotavaa vakiopaikallaan, olisi se todennäköisesti jo jatkanut matkaansa.