Maaginen näky! Liekinheittimen käyttö hidastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben The Slow Mo Guys -kanava tunnetaan videoista, joissa hämmästyttäviä ja toisinaan vaarallisiakin asioita esitetään näyttävästi hidastettuna. Tällä kertaa kanavan videolla leikitään kirjaimellisesti tulella.

Tuoreella videolla suojavarusteisiin pukeutunut Daniel Gruchy on saanut kokeiltavakseen ihka-aidon liekinheittimen. Aseen sylkemät liekit ulottuvat jopa 15 metrin päähän.

Liekinheittimen ampuman tulipatsaan liikkeet ovat upeaa seurattavaa hidastettuna. Näyttävä video on kuvattu 4K -resoluution Ultra Hd -teräväpiirtokameralla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat