Mitä Taylor Swiftin takapuolelle on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Taylor Swiftin muuttuneet muodot ovat nousseet hiljattain puheenaiheeksi mediassa. iHeartRadio Awards -gaalassa näyttäytyneen popparin ihoa myötäilevä asu nimittäin paljasti 26-vuotiaan kaunottaren aiempaa uhkeammat muodot.

Daily Mail -lehden mukaan huomio on kiinnittynyt erityisesti Taylorin pinkeisiin pakaroihin ja ryhdikkäämpään selkään. Kuvat osoittavat, että tähtösen vartalossa on tapahtunut huomattavia muutoksia muutamassa kuukaudessa.

Kuntosalitreenien seurauksena Swiftin alavartalo on muuttunut lihaksikkaammaksi ja huomattavia muutoksia on myös tapahtunut selässä ja hartioissa. Julkkisystävättäriensä tavoin Taylor näyttäisi hurahtaneen treenaamiseen. Voisi luullla, että tulokset miellyttävät erityisesti poikaystävä Calvin Harrisin silmää.