Naiset yrittivät saada koiraa temppuilemaan – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat tietynlaisten opetusmetodien ja hyvien herkkujen avuilla hienoja temppuja. Kaksi naista yritti hieman oikoa koulutusmetodeita houkutellessaan koiraa heti ensimmäisenä vaikealle esteelle. Kokematon koira teki kaikkensa herkun saamiseksi, mistä koitui toiselle naiselle pieni päänsärky.

Videolla nähdään kaksi naista, jotka yrittävät melko isokokoista koiraa hyppäämään renkaan läpi. Renkaan läpi hyppäämistä tulisi aloittaa harjoittelemaan ensin isolla renkaalla, joka on asetettu maahan ja jonka läpi omistaja taluttaa koiran herkuilla houkutellen. Naiset eivät ilmeisesti tienneet tätä vaan yrittivät työntää koiraa pienen renkaan läpi.

Koira ei ymmärtänyt mitä naiset ajoivat takaa, ja teki mitä sen täytyi saadakseen herkkupalan suuhunsa. Koira hyppäsi väärästä kohtaa, minkä vuoksi koko teline kaatui toisella puolella odottelevan naisen päähän. Tätä temppua ei varmasti heti yritetä naisten toimesta uudelleen ainakaan samalla tekniikalla.