Sushikakku ihastuttaa verkossa – näky saa veden kielelle!

Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on jaettu ahkerasti kuvia erikoisesta uutuusherkusta, nimittäin sushikakusta. Viime vuonna suureen suosioon noussut trendiherkku on niittänyt mainettaan kansainvälisillä ruokapalstoilla ensimmäisistä reseptivinkeistä lähtien.

Erityisesti ruokabloggaajat ovat kiinnittäneet huomiota herkulliseen sushivariaatioon, jossa riittää syömistä useammalle henkilölle. Sushikakku on virkistävää vaihtelua kulinaristeille, jotka nauttivat erilaisista sushi-annoksista.

Suuri osa netissä olevista sushikakkuresepteistä on englanninkielisiä. Monet ovat ihmetelleet herkun englanninkielistä nimeä Sushi Pie, sillä kyseessä ei ole piirakka, vaikka nimi antaa niin ymmärtää. Sushiherkku valmistetaan kakun tavoin kerroksittain. Suomalaisittan herkku tunnetaan sushikakkuna.

Sushi#sushipie#pie#food

Kuva, jonka @r._stempyn julkaisi