Taylor Swiftin kivikasvoisesta henkivartijasta nettihitti – tältä näytti huvipuistossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän viettää ystävänsä Lily Aldridgen ja tämän Dixie-tyttären kanssa hauskaa huvipuistopäivää. Monien huomio kiinnittyi kuvassa kuitenkin johonkin muuhun, kuin Swiftiin, Lilyyn tai Dixieen.

Otoksessa kolmikko nauttii Disney-huvipuistolaitteen hurjasta kyydistä. Takapenkillä istuvan Taylor Swiftin kivikasvoisen henkivartijan ilme sen sijaan pysyy tiukasti peruslukemilla vauhdin huumasta huolimatta.

Swiftin kuvasta tuli nopeasti nettihitti otoksen photobombaneen henkivartijan ”tonnin seteli” -tyylisen ilmeen ansiosta. Otos onkin kerännyt muutaman päivän aikana peräti 1,6 miljoonaa tykkäystä.

Disney with the girls ?

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi