Taylor Swiftin kivikasvoisesta henkivartijasta nettihitti – tältä näytti huvipuistossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän viettää ystävänsä Lily Aldridgen ja tämän Dixie-tyttären kanssa hauskaa huvipuistopäivää. Monien huomio kiinnittyi kuvassa kuitenkin johonkin muuhun, kuin Swiftiin, Lilyyn tai Dixieen.

Otoksessa kolmikko nauttii Disney-huvipuistolaitteen hurjasta kyydistä. Takapenkillä istuvan Taylor Swiftin kivikasvoisen henkivartijan ilme sen sijaan pysyy tiukasti peruslukemilla vauhdin huumasta huolimatta.

Swiftin kuvasta tuli nopeasti nettihitti otoksen photobombaneen henkivartijan ”tonnin seteli” -tyylisen ilmeen ansiosta. Otos onkin kerännyt muutaman päivän aikana peräti 1,6 miljoonaa tykkäystä.

Disney with the girls ?

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat