Apina hyökkäsi keskellä kaupunkia – potkaisi miehen kumoon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa pahaa-aavistamaton mies potkaistaan maahan keskellä kirkasta päivää. Erikoisen tapauksesta tekee se, että pahoinpitelijä on apina. Youtubessa jaetulla videolla mies on kävelemässä kaikessa rauhassa tietä pitkin, kun apina juoksee yhtäkkiä häntä kohti.

Uhri ei huomaa takaapäin lähestyvää eläintä, joka päättää hyökätä hänen kimppuunsa. Videon Youtube-kuvailussa seuraavaksi John Cenaksi kutsuttu apina suorittaa näyttävän hyppypotkun, tiputtaen uhrin maahan.

Sivustakatsojat vaikuttavat yhtä hämmästyneiltä tilanteesta kuin uhri itse. On epäselvää, mikä sai apinan käyttäytymään näin aggressiivisesti miestä kohtaan. Turvakameran taltioimalta videolta ei myöskään ilmene, missä hämmentävä välikohtaus on tapahtunut.