Kendall Jennerin silmämeikki ihastuttaa – näin se syntyy!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumman ja savuisen smokey eye -silmämeikin voi toteuttaa monella eri tekniikalla. Näyttävän ja monien suosiman silmämeikin voi tehdä mattapintaisilla tai metallinhohtoisilla väreillä, ja siihen voidaan käyttää joko kirkkaita tai maanläheisiä sävyjä. Savuisen silmämeikin toteuttamiseen ole oikeaa tai väärää tapaa.

Vogue on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten Kendall Jennerin tumma silmämeikki syntyy. Videolla meikkitaiteilija tekee mallille kolme erilaista silmämeikkiä, jotka tummenevat siisistä rajauksesta aina rajuun silmämeikkiin saakka aste asteelta.

Meikeistä ensimmäinen sopisi hyvin töihin ja arkeen. Toisessa silmämeikissä rajauksesta on tehty jo hieman rohkeampi ja mustaa on tuotu myös silmien alaluomiin. Kolmannessa paksun mustan rajauksen yläpuolelle lähdetään kerrostamaan hohtavaa tummansinistä sävyä, joka muuttaa silmämeikin hetkessä mihin tahansa yökerhoon sopivaksi.