Ajoharjoittelun nolo päätös: Kuski ajoi päin puuta kotipihassa

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssa sijaitsevalla Beverly Hillsin asuinalueella on sattunut onnettomuus. Kotipihaansa kaartanut kuski oli nimittäin sekoittanut keskenään jarrun ja kaasun ja sen seurauksena auto oli törmännyt pihapuuhun.

Kauhistuttava tilanne on tallentunut asuinrakennuksessa olevan valvontakameran videolle. Vaarallisesta tilanteesta huolimatta kukaan ei onneksi loukkaantunut rytäkässä. Video on julkaistu Dashcam Owners Australia -kanavalla.

Auton ratissa istunut kuski oli todennäköisesti harjoittelemassa autolla ajamista. Kotipihaan saapuessa autoilija hidasti vauhtiaan ja kaarsi tien reunasta rauhallisesti pihaan. Sitten kuski häkeltyi ja painoi vahingossa jarrun sijaan kaasua. Hitaasti ja rauhallisesti edennyt ajoharjoittelu oli mennyt viime metreillä kauhistuttavalla tavalla pieleen.