Opiskelija tekee taidetta riisimuroista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taidetta ei tarvitse suinkaan aina luoda perinteisiin materiaaleihin, kuten maaleihin ja pensseleihin takertuneena. Sitä voi luoda vaikka aamiasruoka-aineksia käyttäen, kuten New Yorkissa asuva opiskelija on osoittanut.

Jessica Siskin luo näyttävää taidetta käyttäen materiaalinaan riisimuroja. 21-vuotiaan opiskelijan muroista syntyvien töiden aiheet tulevat usein populaarikulttuurista. Mister_krisp-nimellä Instagramissa esiintyvän nuoren naisen töissä esiintyvät muun muassa Kim Kardashian, David Bowie ja emoji-hymiöt.

– Populaarikulttuuri inspiroi minua jatkuvasti. Yritän aina keksiä omalaatuisia tapoja kuvastaa ajan henkeä riisimurojen muodossa, Jessica Siskin kuvailee Daily Mail -lehdelle.

Siskinin harrastus alkoi kolme vuotta sitten ystävän syntymäpäivälahjaksi tehdystä riisimuroteoksesta. Nykyään taiteilija jakaa kuvia töistään Instagramissa, ja hänellä on sosiaalisessa mediassa ja yli 40 000 seuraajaa eri puolilta maailmaa.

this one changed the game ⚡️ #rip #davidbowie #misterkrisp

Kuva, jonka misterkrisp ?? jessica siskin (@mister_krisp) julkaisi

#misterkrisp loves the Internet so please don't break it. @kimkardashian #kimkardashian #papermagazine #breaktheinternet #kardashian

Kuva, jonka misterkrisp ?? jessica siskin (@mister_krisp) julkaisi