Vähäpukeinen Coco Austin twerkkasi vauvansa vieressä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Coco Austin on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän keikistelee kameran edessä paljastelevassa verkkoasussa. 37-vuotias perheenäiti on saanut kohun aikaan, sillä kesken videon hän haki lastenvaunut verhon takaa ja twerkkasi nelikuukautisen Chanelin edessä.

Daily Mail -lehden mukaan Coco otti osaa alusvaatekuvauksiin, jossa otettiin mainoskuvia Cocolicious-vaatebrändin kampanjaa varten. Tanssitempauksen oli tarkoitus olla vitsi, mutta video aiheutti kohun heti julkaisemisen jälkeen.

Austin on poistanut twerkkausvideon Instagram-sivuiltaan, mutta siitä kuvattuja kopioita on edelleen verkossa. Monet perheenäidit ovat tuominneet Cocon tempauksen, sillä heidän mielestään nelikuukautinen vauva ei kuulu ympäristöön, jossa kuvataan seksikkäitä alusvaatteita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat