Vähäpukeinen Coco Austin twerkkasi vauvansa vieressä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Coco Austin on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän keikistelee kameran edessä paljastelevassa verkkoasussa. 37-vuotias perheenäiti on saanut kohun aikaan, sillä kesken videon hän haki lastenvaunut verhon takaa ja twerkkasi nelikuukautisen Chanelin edessä.

Daily Mail -lehden mukaan Coco otti osaa alusvaatekuvauksiin, jossa otettiin mainoskuvia Cocolicious-vaatebrändin kampanjaa varten. Tanssitempauksen oli tarkoitus olla vitsi, mutta video aiheutti kohun heti julkaisemisen jälkeen.

Austin on poistanut twerkkausvideon Instagram-sivuiltaan, mutta siitä kuvattuja kopioita on edelleen verkossa. Monet perheenäidit ovat tuominneet Cocon tempauksen, sillä heidän mielestään nelikuukautinen vauva ei kuulu ympäristöön, jossa kuvataan seksikkäitä alusvaatteita.