Tästä syystä varaania ei saa syöttää – pitää sormiruoasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa isot matelijat ja varaanit ovat melko yleisiä, ja ne löytävätkin usein tiensä asuinalueille. Useimmat varaanit ovat ihmisille melko vaarattomia, mutta niiden suuri koko saa silti monet säikähtämään. Tällä kerralla yksi nuori mies päätti rohkeasti syöttää pihaan tullutta varaania käsin, mikä osoittautui virheeksi.

Nainen kuvaa videolle, kun poika syöttää aidan viereen tullutta goanna-varaania. Poika antaa varaanille aidan yläpuolelta kädellään leikkeleen, jonka varaani nappaa nopeasti ja näppärästi pitkän kielensä avulla. Toinen kerta ei kuitenkaan menekään ihan niin näppärästi.

Poika päättää syöttää varaanille vielä toisen leikkeleen, mikä ei menekään niin kivuttomasti vierailijan suuhun kuin aiempi. Varaani nappaa nopeasti pojan sormet suuhunsa, jolloin poika huutaa kivusta. Poika saa kuitenkin nopeasti kätensä varaanin suusta pois avaamalla sen suuta toisella kädellään.