Aviomies oli huono sängyssä – vaimo haastoi oikeuteen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialaisnainen on hävinnyt 11 vuotta kestäneen oikeusjutun entistä aviomiestään vastaan. 50-vuotias nainen oli haastanut miehensä oikeuteen kärsimyksestä, jonka huonot seksikokemukset olivat hänelle aiheuttaneet.

Nainen väitti miehen huonojen rakastelutaitojen olevan syy avioeroon. The Local -lehden mukaan nainen vaati mieheltään 50.000 euron suuruisia korvauksia henkisestä ja fyysisestä kärsimyksestä, Daily Mail kertoo.

Haasteensa tueksi nainen oli hankkinut lääkäriltä lausunnon, joka todisti, että nainen harrasti harvoin seksiä ja hän oli käytännössä kuin neitsyt.

Nainen väittää, että miestä ei kiinnostanut seksi hänen kanssaan ja se johti avioeroon. Katkera vaimo epäilee, että miehen seksielämä on paljon villimpää uuden vaimon kanssa, sillä he ovat saaneet kaksi lasta avioliittonsa myötä.

Oikeusjuttua on puitu italialaisessa tuomioistuimessa vuodesta 2004 lähtien. Nyt viimein korkeimman oikeuden tuomari on julistanut päätöksensä, joka on se, että vaimo ei tule saamaan vahingonkorvauksia huonosta seksistä. Nainen hävisi oikeudessa ja joutuu nyt maksamaan entisen miehensä oikeudenkäyntikulut.