Jared Leto lähetti käytettyjä kondomeita vastanäyttelijöilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-voittaja Jared Leto näyttelee Batmanin arkkivihollista, Jokeria, tulevassa Suicide Squad -elokuvassa. Tähden kerrotaan toden teolla uppoutuneen roolihahmonsa mielenmaisemiin.

Jared Leto kertoo lähettäneensä Suicide Squad -elokuvan muille näyttelijöille käytettyjä kondomeja ja anaalihelmiä. Tähden mukaan hän halusi olla yllätyksellinen ja spontaani, aivan kuten hänen roolihahmonsa on.

– Jokeri on hahmo, joka ei todellakaan arvosta asioita kuten henkilökohtaista tilaa ja rajoja, Jared Leto paljasti E! Online -sivustolle.

Elokuvassa Killer Croc -hahmoa esittävä Akinnuoye-Agbake kertoo saaneensa Letolta lahjaksi tahmeita Playboy-lehtiä. Aikaisemmin Jared Leton uutisoitiin lähettäneen Margot Robbielle elävän rotan, Will Smithille luoteja ja koko Suicide Squad -elokuvan työryhmälle yhteisen sian ruhon.