Mies imuroi autoaan – aiheutti räjähdyksen autopesulassa

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Dallasilaisessa autopesulassa on sattunut uhkava tilanne, kun autoimurin tankki räjähti kesken ajoneuvon siivoamisen. Siivousvälinettä käyttänyt autoilija oli vahingossa imuroinut autoonsa kaatunutta polttoainetta ja sen seurauksena imuri räjähti.

NBC DFW -sivuston mukaan tankki roihahti tuleen ajoneuvon vieressä. Räjähdyksen jälkeen liekit sammuivat nopeasti ja autoilija sai tilanteen haltuunsa. Kauhistuttava tapaus on tallentunut Checker Flag Car Wash -pesulan valvontakameroiden kuvaamalle videolle.

Omistaja Mark Krim pitää sitä ihmeenä, ettei autoilija satuttanut itseään. Myös auto säilyi vaurioittumattomana. Krim aikoo asetella imureiden viereen suuremman varoituskyltin, ettei kukaan tee samaa virhettä kuin epäonninen autoilija. NBC-uutiset julkaisi tapauksesta verkkosivuillaan myös videon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.