Penikseen lisävarusteella 7,6 senttiä lisää pituutta

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimpiin seksivälineyrityksiin kuuluva Lovehoney on esitellyt YouTube-kanavallaan seksinautinnon mullistavan aikuisten eroottisen lelun. Kyseessä on roimasti miehistä mittaa lisäävä Mega Mighty. Se lisää sekä erektion pituutta että paksuutta.

Peniksenjatke puetaan miehen oman erektion päälle ja lisäosa pysyy paikoillaan erillisen kivesten ympärille asennettavan silmukan avulla. Läpinäkyvä väline tuottaa esittelijänsä mukaan suunnatonta nautintoa kumppanille, kun penetraatio syvenee ja lelun muotoilu vastaa aitoa sukupuolielintä.

Superkokoinen Mega Mighty joustaa ja muotoutuu käyttäjienä mukaan. Vaikka naiset eivät välttämättä tarvitse järjetöntä meisseliä makuuhuoneeseen, voi tällaisesta seksivälineestä saada ekstrahuvia romanttiseen seikkailuun. Tuotetta voi käyttää vesiliukoisten liukastusaineiden kanssa.