Poika vapautti vahingossa alligaattorin – kauhun hetkiä lapsijoukossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa pidetään pienille koululaisille välillä esityksiä, joissa lapset oppivat eläimistä uutta ja pääsevät niitä lähelle ammattilaisen auttamana. Tällä kerralla pikkupoika koki jännittäviä hetkiä saadessaan pienen alligaattorin kannateltavakseen.

Lapset saivat kokea kauhun hetkiä kun pieni poika sai ammattilaisen valvomana käsitellä alligaattorin poikasta. Poikaa jännitti selvästi pidellä alligaattoria käsissään, minkä vuoksi alligaattori alkoikin kiemurtelemaan irti pojan hatarasta otteesta ja luiskahti maahan.

Maahan pudottuaan alligaattori alkoi vikkelästi juoksemaan suoraan kohti muita tilannetta seuranneita lapsia, jotka juoksivat kauhuissaan pois. Onneksi mies otti tilanteen kuitenkin nopeasti haltuun ja nappasi alligaattorin maasta varmoin ottein yhdellä kädellään.