Blac Chynan bileasu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli Blac Chyna ja realitytähti Rob Kardashian yllättivät äskettäin faninsa ilmoittamalla menneensä kihloihin. Vaikka suuri osa pariskunnan läheisistä iloitsee uutisesta, on Robin perhe ollut aiheesta vaitonainen. Pari itse on kuitenkin viihtynyt hyvin paparazzien tähtäimissä.

Nyt kihlapari on kuvattu New Yorkissa saapuessaan ACES-strippiklubille. Blac Chyna oli sonnustautunut yhteistä iltaa varten näyttävään ja erityisesti rintoja korostavaan mustaan asuun.

Us Weekly -lehden mukaan Robin äiti Kris Jenner on sitä mieltä, että hänen poikansa tekee virheen kiirehtiessään naimisiin ja miehen sisaret ovat äitinsä kanssa samoilla linjoilla. Blac Chynan perhe on sen sijaan suhtautunut asiaan riemuiten. Chynan äiti on paljastanut, että hänen tyttärensä suunnittelee muuttavansa nimensä Kardashianiksi. Robert Kardashian ei aio kutsua omia perheenjäseniään häihinsä.

Splash
Splash
Splash
Splash