Mies testasi aseensa laserkohdistinta – ampui itseään käteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisella ampumaradalla on sattunut ikävä onnettomuus, kun yksi radalla olleista miehistä ampui itseään käteen. Hurja tilanne on tallentunut radalla olevan valvontakameran kuvaamalle videolle.

Vain hetkeä ennen karmivaa onnettomuutta mies testasi aseensa laserkohdistinta. Hän osoitti aseellaan aluksi maalitauluun, mutta sitten hän laittoi kätensä piipun eteen. Mies testasi laseria useita kertoja, kunnes hän vahingossa laukaisi aseen.

Mies hypähti säikähdyksestä ja hän alkoi puristaa tiukasti kättään. Vieressä seissyt mies jäätyi paikoilleen eikä hän tiennyt, mitä hänen olisi pitänyt tehdä. Daily Mail -lehden mukaan mies todennäköisesti kiidätettiin suorinta tietä sairaalaan. Onneksi hän ampui itseään käteen, eikä hän ollut välittömässä hengenvaarassa.