Motoristi pelasti pojan päivän liikennevaloissa

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moottoripyöräilijä huomasi liikennevaloissa, että viereisessä autossa istunut poika ihasteli hänen moottoripyöräänsä. Liikennevalot näyttivät punaista, minkä vuoksi moottoripyöräilijä päätti ehtiä ilahduttamaan pojan päivää.

Mies näki pojan ihailemat katseet kun poika katsoi pyörää ja näytti kertovan siitä autoa ajavalle naisellekin. Moottoripyörällä ollut mies näytti käsimerkillään, että poika voi rullata auton ikkunan alas, koska miehellä oli pojalle asiaa.

Mies näytti pojalle, että hän saa ottaa pyörän kaasusta kiinni ja kääntää sitä. Poika käyttää heti tilaisuuden hyödykseen ja kääntelee kaasusta. Pyörästä kuuluu iso ääni, joka yllättää pojan ja saa leveän hymyn kaartumaan pojan huulille. Tämä miehen alku tulee luultavasti olemaan aikuisena moottoripyörän omistaja.