Avatar-elokuvalle tekeillä NELJÄ jatko-osaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2009 elokuvateattereissa ensi-iltansa saanut Avatar-elokuva saa jatkoa. Oscar-palkittu elokuvantekijä James Cameron paljasti CinemaCon-tapahtumassa Las Vegasissa, että Avatar-elokuvan tarina tulee jatkumaan neljällä elokuvalla.

Cameron on aiemmin kertonut suunnitteilla ollevan kolme jatko-osaa, mutta nyt hän kertoi niitä tehtävän neljä. Cameron kertoi Deadline-lehden mukaan suunnitelleensa tulevia elokuvia alan huippujen kanssa. He ovat luoneet uusia maailmoja ja kulttuureja, joista ensimmäiset luonnokset ovat saaneet Cameronin sanattomaksi.

Avatar 2 tullaan Cameronin mukaan näkemään elokuvateattereissa jouluna 2018, minkä jälkeen loput osat valmistuvat jouluiksi 2020, 2022 ja 2023. Jokaisesta jatko-osasta tehdään itsenäisesti toimiva elokuva, mutta myös sellainen, että elokuvat muodostavat yhdessä selkeän elokuvasarjan.