Hurjapää kiipesi korkeimman kirkon huipulle – tätä selfietä varten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on nähty lukuisia videoita, joissa kiipeillään pilvenpiirtäjien katoille ilman turvavarusteita. Tuoreella videolla kavutaan modernien tornitalojen sijaan maailman korkeimman kristillisen kirkon huipulle.

Saksan Ulmin tuomiokirkko kohoaa lähes 162 metrin korkeuteen. Kirkkoa alettiin rakentamaan jo 1300-luvulla, mutta sen korkein kohta valmistui vasta 1800-luvun loppupuolella.

Kiipeäminen kirkon huipulle alkaa videolla yöaikaan. Huipulle saavuttaessa päivä on kuitenkin jo koittanut, ja videolla päästään nauttimaan kaupungin yläpuolelta avautuvista upeista maisemista. Lopuksi pääkallohuiviin sonnustautunut hurjapää ottaa itsestään vielä selfie-kuvan seistessään satoja vuosia vanhan kivipatsaan päällä.