Zayn Malik ja Gigi Hadid avoliittoon – supermalli jättää New Yorkin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

20-vuotias Gigi Hadid seurustelee nykyään One Direction -yhtyeestä eronneen Zayn Malikin kanssa. Pariskunnan onni on syventynyt niin paljon, että he aikovat muuttaa saman katon alle miehen Los Angelesissa sijaitsevaan asuntoon.

Splash
Splash
Instagram
Instagram

Tällä hetkellä New Yorkissa asuva Gigi aikoo pakata tavaransa ja suunnata enkelten kaupunkiin brittipopparipoikaystävänsä luokse. Mallineitokainen on sydänjuuria myöten rakastunut, eikä halua olla hetkeäkään erossa komistuksesta. Sydänkäpyset ovat esitelleet toisensa jopa vanhemmilleen, ja Gigin äiti realitytähti Yolanda Foster on antanut sinauksensa yhteenmuutolle.

Gigi Hadid toimi äskettäin Sports Illustrated -lehden mallina ja poseerasi näyttävästi uimapuvussa. Zayn Malik aikoo luoda soolouraa Yhdysvalloissa ja hän keskittyy uraansa kaunotar rinnallaan, Closer-lehti uutisoi. Gigi Hadid seurusteli aiemmin Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa.