Väisty Justin Bieber! Cruz Beckham valloittaa laulullaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja-muotisuunnittelija Victoria Beckham on julkaissut Instagramissa videon 11-vuotiaasta pojastaan Cruzista. Ihastuttavalla videolla nuori hurmuri laulaa Twistan ja Faith Evansin kappaletta Hopeful. Perheenäiti on videonsa tiedoissa hehkuttanut poikansa laulutaitoja ja kertonut, ettei hän voisi olla ylpeämpi Cruzista.

Victorian fanit ovat olleet yhtä mieltä siitä, että nuorukainen on erittäin taitava ja sen lisäksi hänellä on valloittava lauluääni.

Daily Mail -lehden mukaan fanit ovat jakaneet Victorian julkaisemaa videota netissä ja sen nähneet ihmiset ovat olleet haltioissaan. Monet ovat olleet vakuuttuneita siitä, että Cruzista varttuu vielä poptähti. Pojan on jopa povattu olevan uusi Justin Bieber.

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Video, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) julkaisi