Tuttu tilanne toimistosta? Konttoristi iski pomoa kierrepotkulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet konttorirotat ovat kyllästyneitä tilanteeseen, jossa he istuvat päivästä toiseen kauluspaita ja kynähame päällään pöytänsä ääressä, eikä tehtäväkasa näytä hupenevan. Japanilainen konttoristi sai nyt mainosvideolla tarpeekseen ja otti taistelulajin avuksi.

Japanilainen Kiwi-yhtiön julkaisema video voi olla monien konttorityöhönsä kyllästyneiden mielestä parasta viihdettä pitkään aikaan. Videolla työkavereitaan kierrepotkuilla kumoava nainen on liikkeellä näyttävällä asenteella ja mahtavalla meiningillä. Iskuja eivät kuitenkaan tuota osumat vaan haisevat jalat.

Kiwi-niminen yritys on tuonut japanilaisille markkinoille tuotteen, joka estää jalkahien haisemisen. Hajunestoa suihkutetaan jalkoihin tai kenkiin raikkaamman olotilan saamiseksi. Haisevat jalat ovat liian tuttuja toimistotyöntekijöille, jotka joutuvat pitämään esimerkiksi keinonahkakenkiä jalassaan kahdeksan tuntia päivässä.