Lindsay Lohan löysi rakkauden – kihloihin venäläismiljonäärin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lindsay Lohan on huhujen mukaan mennyt kihloihin poikaystävänsä Egor Tarabasovin kanssa. 29-vuotiaan kaunottaren nimettömään on hiljattain ilmestynyt suuri timanttisormus. TMZ-viihdesivuston mukaan Lohan on seurustellut 22-vuotiaan venäläisperijän kanssa viime kesästä lähtien.

Pariskunta on osallistunut viime aikoina yhdessä useisiin edustustilaisuuksiin ja paparazzit ovat panneet merkille, että tähtönen on yrittänyt peitellä upeaa kihlasormustaan.

Pariskunta vaalii yksityisyyttään eivätkä he ole vielä julkisesti vahvistaneet olevansa kihloissa. Tarabasov on viettänyt paljon aikaa Lohanin perheen kanssa ja heidän suhteen on kerrottu olevan vakaalla pohjalla. Ehkäpä pari on ottanut kaikessa hiljaisuudessa askeleen kohti avioliittoa.